VAND | Discuri de scratch (si de colectie)

Sectiunea unde puteti vinde sau cumpara vinil-uri.

Moderatori: Spliffy D., djdanieldoicescu, AlexSturza

Reguli forum
Regulament privind vanzarea si cumpararea de diverse pe forumul turntablism.ro:

1. Daca doresti sa vinzi sau sa cumperi ceva vei face un topic nou, dupa formatul <OPERATIUNEA> | <PRODUSUL/PRODUSELE> (Exemplu: VAND | Tractor UTB 445 sau CUMPAR | Tractor UTB 445).
2. Numele brand-urilor se scriu cu litera mare la inceput, nu cu toate literele mari, nu cu prima litera mica (Exemplu: VAND | Vestax PDX 2300).
3. Numele modelelor se scriu cu toate literele mari (Exemplu: VAND | Vestax PDX 2300).
4. Pretul trebuie afisat CLAR. Nu se accepta anunturi de vanzare fara pret!
5. Metodele de contact admise sunt: numar de telefon, sugerarea contactului prin mesaj privat, adresa de e-mail. Nu postati ID-ul de Yahoo! Messenger!!! Google, si alte motoare de cautare, indexeaza paginile acestui site. ID-urile voastre pot ajunge la cine nu trebuie si va puteti trezi cu ID-ul pe site-uri de gen "id-uri.ro", fara voia, cunosc cazuri! Pentru a trimite cuiva ID-ul tau foloseste mesageria privata, eventual puteti sugera acest lucru (Exemplu: "Pentru ID-ul meu, trimite un mesaj privat").
6. Dupa incheierea unei vanzari/cumparari va rugam postati un mesaj in care sa anuntati moderatorii despre finalitatea tranzactiei, pentru a putea inchide topic-ul (Exemplu: "VANDUT! Se poate inchide.").
7. Nu in ultimul rand, NU MAI FOLOSITI limbaj de tipul "mess". Propozitiile incep cu litera mare, se termina cu semn de punctuatie (punct, semnul exclamarii, semnul intrebarii), punctele de suspensie (puncte-puncte) inutile sunt... inutile , prescurtarile sunt pentru notite, nu pentru exprimare, semnele de exclamare inutile sunt... inutile, punctele de suspensie sunt trei, nu patru, nu doua, nu cinci! Va rugam conformati-va!

P.S. Cei care nu au postat numele topic-ului dupa formatul mai sus mentionat, sunt rugati sa-si editeze primul mesaj, schimband subiectul (subject) mesajului in unul dupa formatul prezentat in acest regulament. Va multumim!

The PAWN
The PAWN

Mesaj Joi Iun 17, 2010 7:26 pm

VAND | Discuri de scratch (si de colectie)

A-Trak - Monkey Boy Breaks - 75 lei
Skratchy Seal - Superseal 1 - 90 lei - vandut
Skratchy Seal - Superseal 3d - 100 lei - vandut

Peace!
Ultima oară modificat de shapteh pe Mie Iul 28, 2010 7:46 am, modificat de 5 ori în total.
gettin' rid of stress by zgratchin' the filthiness

The PAWN
The PAWN

Mesaj Mie Iun 23, 2010 5:46 pm

Re: VAND | Discuri de scratch (si de colectie)

nu situ de unde scoateti preturile astea. e tare enervant. decat sa dai 100 lei pe 3D mai bine iti iei din state de pe net si tot nu ajungi la pretu asta

The PAWN
The PAWN

Mesaj Mie Iun 23, 2010 6:02 pm

iesi la acelasi pretz, te-ai tripat degeaba

Drepti! Inainte mars!
Drepti! Inainte mars!

Mesaj Mie Iun 23, 2010 8:45 pm

Dap, iesi la acelasi pret. Mai ales daca iti iei unul, e 30$ numai transportul.
www.myspace.com/omucudisc

Drepti! Inainte mars!
Drepti! Inainte mars!

Mesaj Joi Iun 24, 2010 10:43 am

Cam acelasi pret si pe ebay, 19.99$+11.99$ transportu.
Somebody stop me, I`m outta control, please
Before I do autopsies on these MC`s

The PAWN
The PAWN

Mesaj Joi Iun 24, 2010 4:06 pm

nu iesi chiar acolo. daca vrei sa cumperi de la el si mokey`u si 3d`u iesi cu 20 de lei mai scump decat din state. daca sti de unde sa iei

The PAWN
The PAWN

Mesaj Joi Iun 24, 2010 8:53 pm

am precizat in primul anunt ca transportul e inclus in pret (pt Romania :) ) sau ca fac o oferta daca le ia cineva pe toate 3.... oricum foarte greu le gasesti pe toate astea 3 intr-un singur loc. Peace!

The PAWN
The PAWN

Mesaj Vin Iun 25, 2010 11:37 am

Eu zic sa nu stricam vanzarea omului, pana la urma urmei el are dreptul sa le dea cu cat doreste el, chiar si de 2-10 ori mai scump, e treaba lui. Chestii de genul, ca sunt prea scumpe, si ca dincolo e mai ieftin sunt inutile, daca nu iti convine, esti liber sa iei de unde vrei sau de unde stii mai bine. Uite merg chiar mai departe, si insist sa se faca o regula la topicurile de vanzare/cumparare sa nu se posteze in vanzarea oamenilor, ca sunt prea scumpe sau prea ieftine, sau ca sunt proaste/rele etc. iar daca apar astfel de posturi, ele ar trebui scoase de catre moderatori ca sa nu se iveasca dispute inutile.

Nu vreau sa supar pe nimeni, e doar parerea mea :)
a mind at play.

Gear:
- Technics SL-1200MK2 / Shure M44-7
- Audio Innovate AEM-100i with InnoFader inside

The PAWN
The PAWN

Mesaj Lun Iul 19, 2010 9:07 pm

Superfocile au zburat, a mai ramas "baiatu-maimutza" A-Track. Discul a capatat intre timp o zgarietura de suprafatza care din fericire nu afecteaza in nici un fel calitatea sunetului.

Piz !
Ultima oară modificat de shapteh pe Mie Iul 28, 2010 8:06 am, modificat de 4 ori în total.

Drepti! Inainte mars!
Drepti! Inainte mars!

Mesaj Vin Iul 23, 2010 1:17 am

Imi cer scuze fata de omu shapteh, dar vreau sa precizez ca daca tot vorbim de reguli, ar trebui sa nu incurajam bijnita si daca un produs care costa, intr-un magazin fizic de unde chiar il poti cumpara, sa zicem 1 leu, sa nu se ceara preturi peste. Corect si de bun simt ar fi ca pretul la un produs folosit sa fie cum 15-20% mai ieftin ca in magazin, in functie de vechime, uzura samd, iar aici excludem discuri de colectie sau cum spuneam, cele care nu se mai gasesc...
Inca o data scuze si mentionez ca postul in cauza nu are nicio legatura cu vanzarea propriu-zisa :)
Bafta la vanzare!
Somebody stop me, I`m outta control, please
Before I do autopsies on these MC`s

Înapoi la Vinil-uri